søndag 26. september 2010

Yes! Treff og kurs er gøy og utviklende!

Her sitter jeg i kveld med en veldig god følelse etter gårsdagens treff! Jeg lærte masse på kurset og kommer fra dags dato til å bli mer 'gæern' med papir og pynt! Nå føler jeg har jeg skjønner så mye mer om hvordan jeg kan løfte en LO ved å bruke lag på lag og mer pynt og tekst - kjempe gøy!

Tusen takk til Lene for fantastisk kurs og inspirasjon! Gå inn på bloggen hennes og bli inspirert:)

Her er første resultat fra kvelden:I tillegg fikk jeg lagd denne før vi reiste hjem:

Ble de ikke fine?

Jeg er ekstremt fornøyd med skriften og hvordan den ble lenket sammen med et ark jeg har klippet til under. Tipset til dette fikk jeg selvsagt av vår eminente kursholder som jeg også var så heldig å sitte ved siden av på treffet.


Legg også merke til at jeg har endelig fått til å legge til ramme rundt bildene jeg legger ut. Jeg fikk det beste tipset om et fotoredigeringsverktøy som gjør endringer redigeringer lett som en lek. Programmet heter Photoscape og kan lastet ned her. Genialt enkelt verktøy for oss scrappere!

Til tirsdag blir det treff igjen her i Follebu. Gleder meg masse til å fortsette med inspirasjonen fra helgen. Besøk gjerne gruppen vår på Facebook, heter Follebuscrap. Bor du i området er du selvsagt hjertelig velkommen til treff!

To learn, read.
To know, write.
To master, teach.

Ha en lys, varm og kjærlig høstuke!

Linda

6 kommentarer:

 1. Hei Linda:)

  Hyggelig å hilse på deg på kurset!!:)
  Synes du fikk laget 2 knakende flotte Loer:)

  Ønsker deg en flott uke:)

  Vibeke

  SvarSlett
 2. Hei Linda - disse to LO'ene ble kjempeflotte ! Jeg syns du var superrask til å ta opp det jeg sa på kurset og du lærer raskt ! Jeg er veldig imponert over LO'ene du har laget! Gleder meg allerede til å se de kommende! Håper vi sees igjen!
  Klem Lene:)

  SvarSlett
 3. Heisann Linda, og tusen takk for ett trivelig treff :) (Nå ble det jo ikke mange timene sammen, men kanskje neste gang?!)
  Nyydelige LOèr du fikk laget!!
  Klem fra Maya

  SvarSlett
 4. Hei Linda! Så utrolig fine LO'r du fikk laget på treff! Her har du lært noe nytt ser jeg! Så gøy!! Jeg vil også på kurs snart! Du får lære litt videre i november ;)

  Klem fra May Linda

  SvarSlett
 5. Flotte LO`r du har laget..
  Moro med kurs, for da lærer man noe nytt også.. ;)

  Klem

  SvarSlett
 6. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer! Det varmer:) Og takk for treffet fra jentene som var med der - vi sees helt sikkert igjen! Klem Linda

  SvarSlett