mandag 24. mai 2010

Pinsen er over

Uten at jeg egentlig er så opptatt av pinsen, men det er utrolig godt med de ekstra fridagene i mai. I dag har vi hatt vår første tur til Hunderfossen Familiepark, og det har vært en innholdsrik tur med rafting, båt- og bilkjøring, eventyrslottet og teater. Anbefaler denne parken til alle som kommer til Lillehammer området! En rolig park med hyggelige aktiviteter for store om små, og ikke minst alle de fine figurene fra Asbjørnsen og Moe sine eventyr! En eventyrlig park rett og slett!


17-mai feiringen i år gikk som forventet med pøler, is, tog og Aulestad. Det var kjempe gøy å feire dagen fra Aulestad og leker på den nye skolen vår etterpå. Dagen etter dagen hadde Sebastian Førskoledag - noe han syntes var stor stas. Tenk at han allerede starter på skolen til høsten, både gøy og litt skremmende, men han er klar. De blir en fin liten klasse, og en helt ny skole med mange muligheter.


Å ja, vi har fått et nytt dyr i huset! En ekte gullfisk som svømmer rundt her i stua. Den har litt grumsete vann stakker, men vi får snart tak i noe som gjør vannet blankt og fint igjen. Når det gjelder navn så kaller eldstemann den Boble og minstemann kaller den Haimat (fra Nemo).Håper du får en god uke fyllt med solskinn, glede, takknemlighet og kjærlighet.

Linda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar