søndag 9. mai 2010

Herlige mai!

Nå er vi ett lite stykke inn i mai, og endelig har kom det litt finvær til oss! Helgen har vært strålende og den startet med middag og overnatting hos ett vennepar - nydelig mat og godt selskap som alltid! På lørdag dro vi tidlig hjem og fikk raket og stelt i stand hekken som var ny i fjor. Skulle gjerne sett at den var litt høyere i år så vi fikk litt mer skjerming fra veien og parkeringsplassen på Prix, men når den endelig har blitt høy vil vi nok helst at den skal vokse langsomt for å slippe vedlikeholdet ;)

Etter hagearbeidet og en liten hvil syklet vi alle sammen bort til Segalstad Bru. Eldstemann imponerte med å sykle hele veien og minstemann satt i sykkelvogna og passet på matvarene på veien tilbake. Deretter bar det til Sjøsetervegen for å feire bursdagen til svigerinna min. Her hadde vi årets første grillmiddag - endelig!

I går 'satte vi fyr' på skråningen på eiendommen vår, og fikk sysselsatt alle små og store som syntes det var stas å legge tørt gress på brennende grunn. I går kveld og i dag har det kommet en regnskur som bestilt. Nå som hagen (nesten) er i orden og gresset er sådd trenger det vann og fuktighet for å kunne spire og gro når solen kommer tilbake.

Tidligere i år laget jeg en kalender med visdomsord for 2010, og her er bidraget for mai:


I teksten står det: Du er ikke rik før du har noe som ikke kan kjøpes for penger. Og dette er så sant :)

Ønsker alle en flott uke med ekstra fri og med forberedelser til den store dagen! For oss er det ekstra stas at NRK skal ha hovedsendingen sin fra vårt hjemsted i år. Følg med! Kanskje du får et glimt av oss på TV'en i løpet av 17-mai, og Dronning Sonja kommer hit på lørdag for å foreta den offisielle reåpningen av Bjørnson sitt hjem Aulestad. Jeg gleder meg til å være med på seremonien og virkelig se hvor flott Aulestad er! :)

Both our buddies and our enemies can teach us about life.

Linda
1 kommentar:

  1. Høres ut som en fantastisk helg! Og nå bøtter det ned her så nå kan vi godt bare sitte på kontoret og få unna litt jobb og snike tankene til den scrappingen vi ikke fikk tid til i helga...

    Ha en fin uke! :)

    SvarSlett