søndag 14. februar 2010

Jippi! Vi er på nett igjen!

Da hadde vi endelig tilbake nettilgangen vår. Riktignok noe tregere enn før, men ikke en så dårlig hastighet at vi ikke har tålmodighet til det. Helgen har vært super med rolig familietid, noe nødvendige innkjøp, en fantastisk tur til Hunderfossen Vinterpark i går kveld (neste gang MÅ jeg ta med kamera) og i dag svært hyggelig besøk hos svigerbror med familie på hjemmelaget pizza og fastelavens boller. Var det valentin, morsdag eller fastelaven vi feiret tro? Hyggelig var det uansett, og jeg er strålende fornøyd med min nye deilige fleecejakke i lilla. Tusen takk barna mine! Og takk til Mannen min for rosene jeg fikk på lørdag :)

Må samtidig få vise dere mine nydelige engler som pryder spisestue vinduet vårt. Bildet og englekulen kjøpte jeg på engleutsillingen i Vingrom kirke før jul og jeg er sååå fornøyd med å ha denne kunsten i heimen. Englekulen sier Daniel ser ut som en englejordklode, og jeg tror det er derfor jeg er så glad i den. Den viser så mye av det jeg tror på; kjærlighet, fred og lys. For det går selvsagt an å ha et telys inni som skinner så flott ut fra englene :)

Jeg ønsker alle sammen en ny, flott uke med deilig vintervær og hyggelige møter med skjønne mennesker!

LOVE yourself, be YOUnique, follow your HEART.

4 kommentarer:

 1. Ha en fin uke så sees vi om noen dager!!

  SvarSlett
 2. Såå fin den englekulen var!!! Går det ann å få tak i de fortsatt??
  Klem Frøken Rosa

  SvarSlett
 3. Ja, ikke sant Rosa :) Mulig det går an å få tak i en da jeg 'jobber' med Mannen til henne som har laget den. Den kostet 500,- på utstillingen og jeg vet at det var igjen 2 etter at jeg hadde kjøpt. Skal du ha hvis jeg får tak i? Om jeg får det til kan jeg ta med på bursdagen til søster'n neste søndag. Klem

  SvarSlett